rekenkunst

Oplossing - XLS App voor PC Excel 2007 - 2019 (Windows XP t/m 10)

Dit onderdeel zal begin 2020 worden vernieuwd.

U kunt uw werkzaamheden vereenvoudigen door een bestaande oplossing (XLS App) te gebruiken. Veel aangeboden XLS Apps bevatten macro's. Zet het beveiligingsniveau in Excel op "Alle macro's inschakelen" of "Alle macro's uitschakelen, met melding". M.b.v. rechtermuisklik aangeven dat u het .exe bestand als Administrator wilt uitvoeren.
Download versie versiepc of versieusb en test de XLS App, zie ook de demo op YouTube
U kunt XLS App volgens onderstaande 2 stappen aanschaffen:

Stap 1

Na een testperiode van 10 dagen of 5 keer openen wordt gevraagd de XLS App te activeren.
Noteer de getoonde computercode (Your Computer Code) t.b.v. de bestelling. Bij de USB-versie is een testperiode niet mogelijk, hanteer de pc-versie om de XLS App uit te proberen.

 
Stap 2

Vul het bestelformulier in en verstuur deze. Na ontvangst van het bestelformulier en de betaling proberen wij binnen 5 werkdagen uw activatiecode te e-mailen.
idealpc 1 vaste PC werkplek (1wp). idealusb  1 USB-stick (1usb).
Maakt u gebruik van de usb-versie dan wordt na activatie een lockxls.data file op uw usb geplaatst. Dit is de sleutel en mag u niet verwijderen anders werkt de XLS App niet meer.

 
 

Aangezien wij niet beschikken over een helpdesk/support kunnen onze tarieven bescheiden blijven.

1. Bouwkosten / Administratie - studenten

versie-pcYouTube

MJOB - Meerjarenonderhoudsbegroting
Gemakkelijk met een dubbelklik de begrotingsregels uit een kostenbestand in een MJOB opnemen. Vervolgens naar wens de prioriteit, het aantal en de prijsindex aanpassen en varianten berekenen. De XLS App. om de kosten van bouwkundig onderhoud te bepalen.

idealpc
€10,-/1wp 
versie-pcYouTubeversie-usb

UP - Urenadministratie Persoonlijk
Snel en eenvoudig een jaarlijkse persoonlijke urenadministratie bijhouden. Hiermee krijg je inzicht in het aantal begrote en bestede directe en indirecte uren. Een handige XLS App. t.b.v. een functionerings- of beoordelingsgesprek of om bij te houden hoeveel verlofdagen je dit jaar nog hebt.

idealpc
€6,-/1wp
idealusb
€8,-/1usb 

 

2. HBO - docenten

versie-pcYouTube

HON - Hoger Onderwijs Normen
Eenvoudig onderwijsnormen genereren, registreren en analyseren.
Inzicht krijgen in de docent/student ratio of het aantal gewenste docenturen per onderwijseenheid. Een handige XLS App. om onderwijs tijdtechnisch te onderbouwen.

idealpc
€8,-/1wp 
versiepcYouTube

HOO - Hoger Onderwijs Onderlegger
Eenvoudig een curriculum onderbouwen met onderwijseenheden, docenten, studenten en de bijbehorende uren. Inzicht krijgen in de docent/student ratio of het aantal gewenste student- of docenturen per onderwijseenheid. Een handige XLS App. om grip te krijgen op de uitvoering van het leerplan.

idealpc
€84,-/1wp 
versiepcYouTubeversie-usb

HOU - Hoger Onderwijs Urenadministratie
Eenvoudig de taakbelasting registreren en analyseren. Inzicht krijgen in het aantal overuren, verlofuren en de verhouding onderwijsuren en algemene uren. Een handige XLS App. t.b.v. een plannings- of voorgangsgesprek.

idealpc
€8,-/1wp

idealusb
€10,-/1usb

 
 

 

Copyright © 2013 12CLC Leidschendam-Voorburg.

Designed by 4BK - Kranenburg.