rekenkunst

Training voor beginners en gevorderden

Naast maatwerk bieden wij ook Excel trainingen aan voor beginners en gevorderden in het Engels of Nederlands. Met de opgedane kennis creëert u direct uw eigen oplossingen en is de return on investment mogelijk nog sneller.

In de basistraining passeren de elementaire functies van Excel de revue en in de gevorderden training worden de meer complexe aspecten van Excel besproken. Hoewel de inhoud van beide trainingen reeds is beschreven kan op verzoek ruimte worden ingelast voor uw vraagstukken. Training op maat kan natuurlijk ook. Door middel van het invullen van de Excel QuickScan geeft u aan welke kennis u reeds paraat heeft en wat u graag zou willen leren. Op deze manier kunt u na de training nog sneller uw eigen oplossing realiseren.

Alle trainingen worden in uw eigen vertrouwde omgeving gegeven en geëvalueerd waarmee tevens de reistijd en reiskosten beperkt blijven. Een training duurt gemiddeld 2 dagdelen van 4 uur waarbij u na afloop 1 gratis exemplaar ontvangt van de Nederlandse versie van het bekende Microsoft Office Excel 2013 “Step by Step” boek. Een Engelse versie van het Microsoft Excel 2016 "Step by Step" boek is ook een optie. Meerdere exemplaren van dit boek worden tegen de bol.com kostprijs verstrekt.

Alle trainingen kosten € 120,-- per uur excl. BTW ongeacht het aantal cursisten met een maximum van 6 personen. Hierbij is de reistijd tot een maximum van 1 uur heen en 1 uur terug met de fiets of het OV inbegrepen.

ms step by step 2016 
ms-step by step 2013
booksbs

Copyright © 2013 12CLC Leidschendam-Voorburg.

Designed by 4BK - Kranenburg.